ENTRI UNTUK BUDAK HOTT !!

toktoktoktok . assalamualaikum , assalamualaikum , opahhh oo opahh .. hahahaha upin ipin la pulak .
ok ok ok . entri kali nie entri untuk budak PANAU  eeehhhh, budak PANAS . alaa , budak HOT 2 , HOTSTUFF .. wowwww , takut KA dengar .. hehehehehe , kalau sentuh mesti melecur tangan kan .
yela , budak2 hot kan banyak fake2 suka ambik gambar diorang . KA tawu korang semua HOT . betol x

betol x . bukan macam KA nie . COOL je , xpernah HOT pon .<< ayat mau kaki disitu ..


ayat budak HOT selalu cakap bila gambar diorang dinodai ,hahahahahahahaha 'jangan ambik gambar aku bole tak ?! aku block kang ! dah tak ada muka ke ? haisshhhh


oklaa ,tanpa melenggahkan masa lagi kan . KA nak ajar korang macam mana nak tawu ada orang ambik gambar kita ke tak .. ade satu website nie ..
bapak , mamak , makcik , pakcik , toknek , tokwan segala bagai nie website nya
>> TEKAN<<
korang berkhemah la dulu dekat website nie ek . sampai muntah , hahahahaha kidding.


Oraiteeee.. korang nampak tak 'Upload your image' dengan 'Enter image address .. So pilih laa salah satu daripada dua tu . nak upload ke , amek url image ke . Up to you . Then korang tekan laa search .. Loading dia nak kata lama tu tak laa lama mana pon ..
lepas 2 keluar la sapa yang mengambil gambar korang yang hensemm , lawa , cantik , ciut ,miut 2 ..




HAPUSKAN FAKE BAGAI !! hehehe
sampai sini je entri KA kali nie .

assalamualaikum !!!
like dan komen kau suka !! 



2 comments:

Aliff Haikal said...

thanksssssss sharing . nak makan kaki ke ? hahaha

Feendi said...

haha . almost wlkem ,. kowt la klau kaki 2 sdap . :))