SARAPAN PAGI DI PAGI HARI !

assalamualaikum dan salam sejahtera saya ucapkan kepada cikgu dan rakan-rakan << aikkk , over lebih 
hahahaha .. biasa la kan .. selalu jadi pengacara majlis dekat sekolah . ( ayat tipu disitu ) . hehe
apa itu breakfast . breakfast adala makan pagi . (sapa xtaw , xtaw la nak cakap apa )

sebelum 2 .. hemmmmm , takut nye KA . 19/4/2012 tournament pra pantun .
then 21/4/2012 . tournament pantun yang sebenar pulak .. gerum sii .. seram sejuk dah nie ..
ok ok ok , abaikan hal itu .. letak sebelah dulu ... hehe << dalam hati takut++seram sejuk nak mampus
oklaaa , berbalik pada tajuk asal ... KA nak cerita yang KA gi breakfast mcDonald ari 2 .. 2 je pon .. hehehe
KA gi dengan makcik n kezen kezen KA .. tapi tapi tapi tapi , sebenarnye tujuan dia bukan nak p breakfast pon . tujuan dia nak gi download something important .. biasa la kan .. berukband(broadband) . 

dinama kan sebagai BERUK . yang lembab lagi macam siput PIG .. hahahahahaha
tapi kan .. xelok la pulak kn . g lepak sana then xmakan or pesan apa2 .. makan la jugak just untuk merasa<< merasa kau cakap .. padahal melantak sampai x ingat dunia 


abaikan semua hal 2 .. mai mai mai , kita tengok gambar yang di snap sanap  snap oleh kami kami .. hehe

semua gambar-2 yang di show kan .. xikut urutan ok .. sowie ..





time nak balik .. pon sempat snap snap lagi ok .. pantang ada kesempatan .. hahahahaha < gambar hodoh tutup mulut .




my kezen mrs. BELLA .. hahahaha , senyum sokmo




auntie SUHANA n kezen mrs. BELLA .. hehe



talk to my hand (Y)
(boleh ke bercakap dengan tangan )



posing posing << xtaw la posing apa . haha




secawan kopi di pagi hari .



khusyuk tengok video clip ADELE_SET FIRE TO THE RAIN
( But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name! )




sepatutnye 4 cup . tapi 3 je .. nasib la 1 lagi tu .. hehe



nie la keje kami pergi mcDonald .. hahahaha


puas x korang tengok . ( ada ke orang tengok ) . sebelum hamba mengundurkan diri ( cewahhh )
izinkan hamba berceramah ..hahahaha ..

ceramah hamba pada saat nie bertajuk . 'breakfast wajib diambik'
kenapa breakfast wajib diambik . itu kerana  kalau tidak ambik akan jadi macam hamba . GASTRIK akan menyerang. hahahaha
(jelly la pulak hamba hamba nie ) .soo , jangan lupa ambik sarapan pagi ok ..
nasihat daripada : KA a.k.a Kahirul Afandi ..


sini jela kita hari nie ek .. 
kalau suka kasi like and komen sikit ek .. KA batak sangat komen and like anda .. hahahaha
nak jadi HOTSTUFF jugak .. hahahahahahahha
(abaikan ayat terakhir KA ) !



2 comments:

Aliff Haikal said...

before sambung study ni , memang setiap hari kerja nya menghadap mekdi je , ape lagi , online dan online . wifi percuma kan . hahaha

Feendi said...

hahahaha , . yupp , mmg btol . yg penting wifi 2 percuma . :)